Met plezier en zelfvertrouwen naar school

WAT WIJ DOEN

Met plezier naar school en vertrouwen in je eigen kunnen, dat gunnen we iedere leerling. Maar succes op school komt niet altijd vanzelf. De Bijleszusters weten wat je doormaakt en helpen je graag helemaal te snappen hoe het zit. Samen pakken we jouw struikelvakken aan! Met eindeloos geduld, net even een andere uitleg en vooral veel oefening. Daar knappen alle cijfers van op.

Zo wordt een moeilijk vak toch ineens weer leuk

1

voor huiswerk en toetsen

Huiswerk wordt een hele worsteling wanneer je een vak eigenlijk niet goed snapt of moeite hebt je te concentreren. Met onze huiswerkbegeleiding lopen we de opgaven van die week stuk voor stuk met je door. Het voorkomt niet alleen dat je achteropraakt, maar zorgt ook voor minder stress.

Heb je al een achterstand opgelopen of houd je structureel moeite met een bepaald vak? Dan is bijles de manier om bij te spijkeren. We gaan er samen met jou voor zitten, leggen de stof opnieuw uit, maken moeilijke theorie toepasbaar en beantwoorden al je vragen. Ook helpen we je om efficiënt te leren, bijvoorbeeld door samenvattingen te maken. Je zult zien dat het leren niet alleen beter gaat, maar ook een stuk leuker wordt.

Ook voor toetsvoorbereiding ben je bij ons aan het goede adres. Want goede voorbereiding is het halve werk. Samen lopen we de stof grondig bij langs en maken we vast een aantal proeftoetsen. Zo weet je wat je kunt verwachten en krijg je vertrouwen in jezelf. Wat een kick als je dan ineens die dikke voldoende binnensleept!

Zo wordt een moeilijk vak toch ineens weer leuk

Een steuntje in de rug van groep 4 tot vwo 6

2

Voor alle leeftijden en niveaus

Als zevenjarige maar ook in je examenjaar kun je moeite hebben met een bepaald vak of onderwerp. De Bijleszusters zijn er daarom zowel voor leerlingen op de basisschool als op de middelbare school. Van groep 4 tot groep 8 en van vmbo 1 tot vwo 6: we sluiten aan bij jouw leeftijd en niveau.

Onze bijles en begeleiding is dan ook altijd maatwerk. Tijdens de kennismaking, maar ook bij elke volgende les, luisteren we goed naar waar jouw pijnpunt precies ligt. En daar haken we op aan. Of dat nou gaat om rekenen of taal, geschiedenis of Frans.

Juist omdat we maatwerk zo belangrijk vinden, werken we altijd 1 op 1. Zo is er alle ruimte voor jouw specifieke vragen en kunnen we gericht stilstaan bij de onderwerpen waar jij mee worstelt. Daarbij nemen we ook de tijd om even een praatje te maken, want het mag toch ook best een beetje gezellig zijn?

Een steuntje in de rug van groep 3 tot vwo 6

Bij jou thuis en op jouw moment van de dag

3

aan huis en flexibel

We geven onze bijles en begeleiding bij jou aan huis. Thuis ben je het meest op je gemak. Daarbij oefen je zo gelijk om je in je eigen omgeving op schoolwerk te concentreren. Als bij jou thuis niet handig is, ben je welkom bij ons of overleggen we graag over een andere oplossing.

Wil je het liefst na schooltijd, ’s avonds of op zaterdag in de boeken duiken? Wij zijn flexibel, en onze lestijden dus ook. Samen prikken we een moment in de week dat jou goed uitkomt. En loop je buiten de les tegen een vraag aan? We zijn altijd bereikbaar via WhatsApp, bijvoorbeeld om dat ene begrip uit te leggen of een tip te geven voor een goede volgende stap.

 

Bij jou thuis en op jouw moment van de dag

          We komen graag bij je langs

              om kennis te maken!

We komen graag bij je langs om kennis te maken!