Lees hier over ervaringen met onze bijlessen!

Snelle reactie, zorgvuldige en betrokken kennismaking, accuraat en gedegen kennis en ervaring in omgaan met kinderen. Onze dochter heeft een heel fijn en vertrouwd contact met de bijles medewerkster. Zou het iedereen aanraden die een vak wil bijspijkeren dit via de Bijleszusters te doen!

Sonja Verschuren

Papendrecht

Frederique heeft wiskunde bijles gehad van Lisanne in VWO4 en haalt nu weer prima cijfers voor wiskunde – erg goede begeleiding!

Hans Tetteroo

Heerjansdam

Mijn dochter is super blij met de bijles. Ik zou de Bijleszusters aan iedereen aanraden!

Danielle Kruijmel

Zwijndrecht

Een aanrader! Zeer professioneel, goede begeleiding en zeer prettig in de omgang!

Bianca Hofland

Zwijndrecht

Zeer leuke en vooral ook leerzame lessen van begeleiders die erg goed zijn in hun vak. De bijleszusters hebben mij erg geholpen met het verbeteren van mijn schoolprestaties en ik raad de bijleszusters dan ook zeker aan als je moeite hebt met een bepaald schoolvak.

Riley Rotsgalm

Zwijndrecht

Super lieve meiden! Helpen je graag en goed bij wat je nodig hebt, zeker aan te raden!

Larissa den Otter

Zwijndrecht

Renske geeft heel leuk en serieus les aan onze kinderen van 8, 10, 12 en 14 jaar oud. Het heeft hun al heel goed op weg geholpen!

Tessa Brokerhof

Dordrecht

Super leuke en vooral leerzame bijlessen. Je kunt als leerling zelf goed aangeven wat je in een les graag wilt behandelen. Ook wordt er goed aangevoeld wat je als leerling al wel goed begrijpt, maar vooral ook wat je als leerling nog niet goed begrijpt. Hier wordt je dan vol geduld bij ondersteund om dit wel te gaan begrijpen. Topbijles!

Daan Roosenbrand

Papendrecht

Via internet de Bijleszusters gevonden. Na een fijne kennismaking met Fieke en Louise komt Louise inmiddels wekelijks bijles geven aan onze zoon Bas. We zijn erg blij met Louise, ze is rustig en duidelijk. Bas vindt het leuk om bijles van haar te krijgen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar bijles!

Anita van Wely

Hendrik-Ido-Ambacht

Ik ben zeer tevreden over Fieke van Bijleszusters, mijn zoon begrijpt nu beter de stof en haalt daardoor betere cijfers wat weer goed is voor zijn zelfvertrouwen!

Nienke Lodder

Barendrecht

Ik vind de bijlessen heel fijn en gezellig. Ik heb er hele goede cijfers door gekregen en ik kan de stof beter begrijpen!

Ties Lodder

Barendrecht

Mijn dochter had wat extra begeleiding nodig voor rekenen. Dankzij de bijlessen van Louise is zij hier sterk in verbeterd en heeft zij meer zelfvertrouwen gekregen. Louise hanteert een zeer goede aanpak en is altijd erg vriendelijk en geduldig. Mijn dochter kijkt dan ook altijd erg uit naar de bijlessen van Louise en vind rekenen nu zelfs leuk!

Sara Benmohamed

Zwijndrecht

Sinds de bijlessen Engels zijn de cijfers van onze zoon steeds beter geworden. Fieke geeft steun in de rug en het vertrouwen voor het uiteindelijk halen van mooie cijfers. Door veel te oefenen en een juiste aanpak aan te leren. Voor ons is Fieke met haar bijlessen een rots in de branding geweest en nog steeds. Onze andere zoon volgt inmiddels ook de bijlessen!

Sandra Vermeulen

Hendrik-Ido-Ambacht